ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diego Alves abandona el Celta per aquests motius

Per Alex Alfaro · 15 Abril, 2023

El RC Celta i Diego Alves han arribat a un acord per a la desvinculació del contracte que unia a totes dos parts fins al final de la present temporada, segons ha anunciat l’entitat gallega en un comunicat.

“El club vol agrair a Diego la seua implicació i dedicació en aquests mesos a més de desitjar-li tota la sort en els seus nous reptes professionals i una ràpida recuperació de la seua lesió”, es llig en el text que ha publicat el club celeste.

El 8 de febrer, el Celta anunciava la incorporació de Diego Alves. Arribava per a suplir a Agustín Marchesín, després de patir l’argentí una lesió de llarguíssima duració. El meta brasiler, de 37 anys, portava en atur des de desembre, requisit per a poder fitxar fora de mercat.

La seua història com a jugador del Celta ha sigut una trista despedida de la seua carrera, Alves volia en aquests mesos tornar a gaudir de LaLiga en la seua recta final. No obstant això, se’n va del club vigués 66 dies després de la seua arribada i sense haver disputat un minut. Va estar assegut en la banqueta en sis partit

I és que mentre el brasiler intentava recuperar el seu to físic, Iván Villar signava actuacions notables setmana rere setmana. El meta es va lesionar de gravetat, en el genoll dret, fa ja un parell de setmanes, encara que el club mai va facilitar un comunicat mèdic concret sobre la seua malaltia.

Com ja era sabut, el Celta afrontarà la part final del campionat amb un únic porter del primer equip com és Iván Villar. El segon és ja des de la setmana passada, Christian Joel, porter del filial.