ACTUALITAT  

Diakhaby torna a França per continuar amb la seua rehabilitació

Per Eva Tortajada · 19 Abril, 2024

Després d’unes setmanes treballant en la seua rehabilitació des de la Ciutat Esportiva de Paterna, Mouctar Diakhaby se’n marxa cap a França per a continuar recuperant-se. Segons informen a Deportes Cope, es realitzarà una anàlisi de l’evolució del seu genoll i es valorarà fer artroscòpia.

Aquesta artroscòpia implicaria que el jugador tornara a passar pel quiròfan un mes després de la primera operació. La primera intervenció va anar molt millor del que s’esperava i el propi Diakhaby es mostra optimista malgrat la gravetat de la lesió que va sofrir contra el Reial Madrid.

Des de començaments d’abril, el defensa ha estat en mans dels fisioterapeutes del València per a començar la seua llarga rehabilitació que, a partir d’ara, continuarà a França. El 4 valencianista podrà gaudir de la companyia dels seus familiars durant aquest període de recuperació al seu país.

Encara que els pronòstics per a Diakhaby són prou positius, cal no oblidar que la seua lesió és una de les pitjors que podria haver sofrit com a futbolista i, de moment, convé no accelerar els terminis de recuperació, per la qual cosa el jugador continuarà fora dels terrenys de joc durant un any.