ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby torna a entrenar-se amb normalitat

Per Miguel Castells · 15 Febrer, 2021

El València ha tornat als entrenaments després del partit d’ahir davant el Real Madrid. L’equip de Javi Gracia va caure derrotat, però el pitjor no va ser el resultat, sinó la imatge, i ja treballen esta setmana per canviar la dinàmica davant el Celta a Mestalla, en un partit vital per a les aspiracions del conjunt blanquinegre.

Tornen Guillamon i Diakhaby

Tot fa indicar que per a ixe partit Javi Gracia recuperarà a dos centrals. Hugo Guillamon torna a estar disponible després de complir el partit que tenia de sanció, mentres que Mouctar Diakhaby ja està recuperat de salut i de les seues molèsties físiques i ha començat a entrenar-se amb normalitat, segons ElDesmarque.

Cheryshev és el punt negatiu

El punt negatiu torna a ser Denis Cheryshev. La recuperació de l’extrem rus s’està allargant molt més del que s’esperava i encara no ha sigut capaç de realitzar treball físic amb els seus companys. Per últim, Piccini i Cillessen han realitzat treball en solitari, però del porter s’espera que esta setmana ja reba l’alta esportiva i siga una opció per a la porteria.

Debat a la porteria

La recuperació de Jasper Cillessen obri un debat que feia la impressió que s’obriria ahir, però esta setmana sí que serà ja una possibilitat. D’esta manera, Javi Gracia pot recuperar a tres peces claus per a tornar a la fiabilitat defensiva: Cillessen, Hugo Guillamon i Diakhaby.