La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diakhaby té ofertes damunt de la taula i el club ha de decidir
,

Diakhaby té ofertes damunt de la taula i el club ha de decidir

COMPARTIR

728-90

Diakhaby és dels pocs jugadors del València CF que pot eixir hui del club. El francés ha estat tot l’estiu amb el cartell de venda, però no ha sigut fins a aquests últims dies quan ha començat a rebre ofertes interessants per ell.

Segons Superdeporte, és el Newcastle el que més fort ha apostat per ell posant prop de 12 milions damunt de la taula, una quantitat més que considerable tenint en compte que el Olympique de Lió no s’emportaria cap quantitat al no haver-hi plusvàlua.

No obstant això, el club de Mestalla no té tan clar ara si vol vendre a Diakhaby, ja que el mercat no li aporta solucions vàlides a curt termini. Djené agrada a Bordalás i no es descarta una última oferta per ell, però el Getafe no cedirà tan fàcilment i demana mínim arribar als 15 milions d’euros per ell, una xifra llunyana al que pot oferir el València CF.

Per això, i tenint en compte que en menys de 14 hores es tanca el mercat, molt ha de canviar la situació perquè el València CF puga tancar tantes operacions. Recordem que també busca un davanter, per la qual cosa el Newcastle haurà de pujar més la seua aposta per Diakhaby perquè convença al club de Mestalla a vendre-li per a després anar corrent al mercat.