Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  

Diakhaby també marca amb la selecció guineana

Per Blanquinegres · 28 Septembre, 2022

El valencianista Mouctar Diakhaby continua demostrant que aquesta temporada és la seua. Al València CF està fent grans actuacions a la zona defensiva i sembla que per a Gattuso és el seu principal central, ja que ha jugat fins ara tots els partits d’inici, ja siga acompanyat de Cömert o de Gabriel Paulista.

Ara, amb la pausa que s’ha fet a la Lliga per a disputar diversos compromisos internacionals, el central ha anat convocat per Guinea. Allí ha jugat dos partits amistosos i, tot i perdre els dos, Diakhaby ha aconseguit deixar la seua marca i ser qui inaugurara el marcador en el duel davant Costa de Marfil amb un remat de cap a la treta d’un córner.

Diakhaby continua millorant futbolísticament, no tan sols marcant gols. Al València CF ha passat per moments complicats on se li ha criticat la falta de qualitat, però també és cert que ha demostrat poder tindre un bon nivell i personalitat per a poder superar les crítiques i convertir-se en el jugador que tots desitgen. Este any podria ser el seu.