ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby també està lesionat

Per Josep Prats · 16 Agost, 2020

El defensa valencianista no ha entrenat en tota la setmana i la raó és la lesió que arrastra des de final de la temporada passada. El central va patir una lesió al tendó d’aquiles en el partit davant l’Espanyol. Des del club silenciaren la seua lesió perquè havia de complir sanció davant el Sevilla l’última jornada de lliga.

Segons apunten en Superdeporte, el jugador se’n va anar de vacances sense cap seguiment mèdic. Per això, Diakhaby ha tornat de vacances lesionat. El jugador s’ha tingut que quedar a l’infermeria, mentre que els seus companys han entrenat ja a les ordres de Javi Gracia.

Els metges ja treballen perquè el jugador puga tornar al terreny de joc quan abans. El temps juga en contra del francés amb l’exigència física que proposen totes les pretemporades.

Els dubtes que va demostrar el francés a finals de temporada també suposaren un punt en contra, i necessita recuperar l’autoestima quan abans.

L’objectiu del club és recuperar al jugador, ja que està dins de la llista de jugadors fonamentals per a la pròxima campanya.