CRÒNIQUES

Diakhaby salva un punt però no arregla res (1-1)

Per Blanquinegres · 08 Desembre, 2018

El València CF va empatar a Mestalla davant el Sevilla FC per 1-1, gràcies al fet que Diakhaby va ser capaç de marcar de cap en el descompte per evitar una catàstrofe que podia haver acabat amb Marcelino. Un partit en el qual, Mestalla ha esclatat.

Començà bé el València, i en el primer servei de falta botat per Parejo, el meta Vaclik, amb dos magistrals intervencions, va evitar que entrara en la xarxa una cabotada de Garay i la posterior rematada de Santi Mina. Es va cantar el gol i no va entrar per molt poc. Era un València CF disposat a tot per guanyar i açò es traduïa amb la perfecta comunió amb la graderia de Mestalla. El Sevilla, tractava de deixar passar els minuts perquè els nervis s’apoderaren dels de Marcelino. Això no obstant, els locals no estaven per la labor d’amagar-se sinó de fer un pas cap a davant. No es va descompondre, no es va precipitar i sempre va cercar la millor opció de crear perill. Els de Mestalla arribaven amb certa facilitat a l’àrea, encara que no trobaven el colp definitiu. Amb el 0-0 va acabar una bona primera meitat blanc-i-negra, amb molt de coratge i bon futbol per moment, però una altra vegada sense el premi del gol.

Després del descans, i amb el mateix patró del primer temps, el València CF va poder avançar-se amb un xut de Carlos Soler que va pegar en Kjaer, però el meta el va detindre amb reflexos. Tanmateix, el Sevilla FC, en el minut 55, va ser el primer a marcar després de rematar Sarabia des de prop. Una altra vegada el futbol penalitzava amb crueltat als de Mestalla.

Marcelino va moure fitxa, no va canviar el sistema. L’afició començava a possar-se nerviosa, i el València no podia amb el Sevilla. De fet, els visitants tingueren dos ocasions molt clares, dos rematades al pal de Banega primer i d’André Silva després. Els minuts pesaven molt, però no l’esforç sense cap recompensa. Al final i, en el descompte, Diakhaby va marcar l’1-1 de cap amb el qual, almenys, premiava el lliurament màxim del València CF fins a l’últim segon.