ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby, preparat per a jugar front Las Palmas

Per Joan Marc García · 07 Febrer, 2024

El central africà ja ha tornat a València i Rubén Baraja tindrà un nou reforç (el que no ha tingut des de l’eixida de Gabriel Paulista). Després del seu bon rendiment en la Copa Àfrica on ha arribat als quarts de final, ara li toca canviar de mentalitat i focalitzar-se en LaLiga.

La seua absència ha tingut lloc durant els últims set partits: Cartagena, Cadis, Celta de Vigo, Athletic Club, Atlètic de Madrid i Almeria. A Baraja no li queda una altra que pensar que és el seu reforç d’hivern, perquè el director esportiu, Miguel Ángel Corona, ja va explicar durant el dia d’ahir que amb el rendiment de Mosquera i el retorn de Diakhaby, no consideraven que fora necessari incorporar un altre central.

Diakhaby ja s’ha entrenat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna. El central ha tingut una gestió en les càrregues de treball i ha realitzat parts de l’entrenament al marge, però estarà disponible per al partit del pròxim dissabte a les 21.00h front Las Palmas a Gran Canària.

Baraja, per tant, haurà de prendre una decisió en les pròximes setmanes sobre quin serà la seua parella de titulars. A priori serà titular al costat de Mosquera. El seu últim partit va ser el passat 20 de desembre enfront del Rayo Vallecano, casualment amb Mosquera com a parella.