ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby parla per primera vegada després de la lesió

Per Alex Alfaro · 05 Març, 2024

Mouctar Diakhaby va patir una greu lesió de genoll en un xoc amb Aurélien Tchouaméni durant el partit que València i Reial Madrid van empatar 2-2 a Mestalla.

Segons les primeres estimacions el central franc-guineà de 27 anys podria estar prop d’un any apartat dels terrenys de joc.

“La batalla serà llarga, però estic llest per a això i faré tot el possible per a tornar al més prompte possible als camps i encara més fort”, va compartir Diakhaby en les seues xarxes socials després de conéixer el diagnòstic de la seua greu lesió de genoll.

Diakhaby ha estat aquest matí a la Ciutat Esportiva i ha parlat per als companys que es trobaven allí: “Estic bé, animat. Ja tinc tot preparat. M’operaré el dijous. Estic bé i és el que toca. Així és la vida i estic tranquil. Els meus companys m’han animat i donat força, encara que és complicat animar a un company que té una lesió així. Estic molt content de veure als companys que m’animen. És molt important. Me’n vaig a França a operar-me. Tinc confiança amb els doctors d’ací però soc d’allí i volia estar amb la meua família. Es que estaré molt temps fora i necessite traure tot del meu cap per a netejar-la. Vull estar amb la meua família”