ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby llança un missatge d’agraïment a Instagram després de la seua operació

Per Eva Tortajada · 08 Març, 2024

Mouctar Diakhaby va ser intervingut durant el matí d’ahir seguint la seua luxació al genoll. El defensa es va lesionar durant els últims minuts de l’enfrontament amb el Reial Madrid i ja va ser operat d’urgència eixa mateixa nit.

La cirurgia, realitzada pel doctor de renom Bertrand Sonnery-Cottet, va anar millor del que s’esperava. En el moment de la lesió, es va fins i tot dir que Diakhaby potser hauria de retirar-se permanentment del futbol, però ara mateix els pronòstics són molt més positius i, encara que el procés de recuperació serà llarg, és més que possible que el 4 valencianista torne als terrenys de joc.

Diakhaby ha volgut aprofitar aquesta nit i manar un missatge mitjançant el seu compte d’Instagram a l’afició. En la publicació, escrita en francés, el seu idioma natal, el defensa agraeix que l’operació es desenvolupara sense cap complicació i dona les gràcies pels missatges de suport que ha rebut durant aquests dies:

“Gràcies a Déu la cirurgia va sortir bé.

La lesió és certament molt greu i la rehabilitació probablement portarà molt de temps. Però m’adone que continue sent un privilegiat perquè sempre hi ha pitjor en la vida.

El camí de retorn comença ara. Amb el seu suport, la força mental que tinc, el caràcter en mi, estic convençut que superaré aquesta altra prova en la meua vida. És un túnel llarg al final del qual es troba la llum.

Una vegada més, vull donar-vos les gràcies pel vostre suport i tots els vostres missatges.

Al·là no posa sobre ningú una càrrega que no puga suportar. (2:286)”

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Mouctar Diakhaby (@mouctar_dkh)