ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby evita aparéixer en la pancarta contra el racisme

Per Alex Alfaro · 25 Maig, 2023

Mouctar Diakhaby va deixar la primera imatge del partit Mallorca – València, abans fins i tot del xiulet inicial en l’estadi de Son Moix. El futbolista del València va renunciar a posar amb la pancarta “Racistes, fora del futbol” de la campanya conjunta que han iniciat el Consell Superior d’Esports, LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol, després de la repercussió mundial que han tingut els insults racistes contra Vinicius a Mestalla.

Diakhaby ha renunciat a posar amb la resta de futbolistes i àrbitres del partit, com s’aprecia en la imatge captada per la retransmissió de la trobada, fent uns estiraments de perfil en un clar segon pla.

Cal recordar que Diakhaby va denunciar un insult racista del jugador del Cadis, Cala en un partit disputat a porta tancada per les mesures sanitàries contra el Covid. De fet, el València va abandonar el terreny de joc -seguint el protocol contra el racisme- però va tornar a acabar el partit (amb Diakhaby en la graderia) davant l’amenaça de la pèrdua de sis punts.