DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Diakhaby: “Ens falta experiència”

Per Josep Prats · 29 Març, 2021

Diakhaby ha repassat la seua situació personal actual, amb Marcelino i amb Celades com a entrenadors, i ha fet autocrítica també ara amb Gracia. En una àmplia entrevista en Revista Mundial, ha relatat com s’ha sentit assenyalat diverses vegades pel valencianisme i per l’entrenador.

No et mentiré, és bastant complicat sobretot perquè vam perdre a molts jugadors molt importants, tots internacionals. Ara juguem amb un equip molt menys experimentat. Som un equip molt jove, crec que el més jove de La Liga Santander. Ens falta experiència, falta alguna cosa. D’altra banda, els que vegen els partits del València estaran d’acord amb mi que fem bons partits, especialment contra els grans I contra equips més febles, estem un poc pitjor. Guanyàrem al Reial Madrid per exemple, empatàrem en FC Barcelona. València, en mentalitat, és un poc similar a Lió. Contra els grans, juguem els partits bé tot el temps. En tres anys, només he perdut una vegada contra el Barça. Contra els últims equips, és més difícil

Marcelino, confiava molt en mi. No tenia por de posar-me en grans cites. Havia jugat contra la Real, havia jugat la Champions contra la Juve. M’estava exercint bé. És un entrenador el que em va marcar. És un entrenador que entrena molt bé als defenses. Em va fer evolucionar en moltes coses

Abans de fitxar, de totes maneres tenia algunes garanties. A Lió em faltava una mica de minuts de joc, quan el València es va avançar vaig demanar garanties. I a l’entrenador li vaig agradar molt. El director esportiu en aqueix moment, Pablo Longoria, estava interessat, em va parlar del projecte. Després vaig parlar amb l’entrenador i vaig veure que realment em volia. Durant la nostra xarrada, em va explicar com ho va fer. I vaig signar

Intentava comunicar-me amb Celades, però era bastant complicat. Era la primera vegada que ocupava un lloc així, no necessàriament sabia com tractar amb els jugadors

No són temps fàcils. Però no penses en aqueixes coses, en cas contrari, serà complicat. Ho deixe a un costat i joc perquè sé que tard o d’hora s’arreglaran les coses

El València és un gran club però actualment no estem en el més alt, no juguem la UEFA Champions League. I els entrenadors miren més als jugadors que participen en aquesta competició. Personalment, no pense en la selecció perquè cal estar lúcid. Sé que encara tinc treball per fer. Potser algun dia arriba. Però actualment, no és al meu cap