ACTUALITAT  

Diakhaby contesta a Juan Cala i es posa del costat de Vinicius Júnior

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El valencianisme està hui més unit que mai després de la gran victòria d’ahir contra el Madrid, però sobretot per a enfrontar-se al racisme en el futbol i en la societat. Alguns van aprofitar els fets d’ahir a Mestalla per a saldar comptes pendents amb altres companys de professió.

Un d’ells va ser Juan Cala, el futbolista del Cadis que va anomenar “negre de merda” al central valenicianista, Mouctar Diakhaby, el 4 d’abril de 2021. Quan va ocórrer aquest fet, el club valencianista es va retirar de la gespa com a acte contra el racisme, però no es va poder demostrar res per falta d’àudios i de material que ho corrobora de manera gràfica, i tot va quedar en res.

El jugador cadista va aprofitar la polèmica amb Vinicius a Mestalla per a recordar el fet de 2021 amb Diakhaby a través d’un tuit. “Hui Paulista i l’amic no s’han anat del camp dolguts no? Hui no hi ha comunicats, ni vídeos, hui l’afició exemplar no ix a culpar no? El temps i soles el temps posa a cada pallasso en el seu lloc”, va expressar Juan Cala en el tuit dirigit a Mouctar Diakhaby i al València.

El central guineà ha respost en el matí de hui de forma molt contundent a les paraules de Juan Cala. “Continues parlant perquè t’han protegit molt bé així que calla’t una estona”, respon Diakhaby de manera categòrica a les paraules del jugador del Cadis.

Després d’això, Diakhaby ha publicat un altre tuit en el qual es posa del costat del futbolista del Reial Madrid, Vinicius Júnior, contra els insults racistes que va rebre d’alguns aficionats. El defensa africà espera que el seu club, el València, “faça el necessari per a sancionar fortament als que van cometre aquests actes”, i afirma que “no dir res és ser còmplice“.

Així, Diakhaby es manifesta públicament sobre el que va ocórrer a Cadis amb Juan Cala, responent al seu comentari d’ahir en Twitter, i també recrimina les actituds racistes en el món del futbol pels aficionats, que ell mateix va patir fa dos anys.Hola