ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby abandona la sessió

Per Pablo Marquez · 21 Septembre, 2020

El València ha entrenat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit del dissabte davant l’Osca a l’Estadi de Mestalla. L’equip de Javi Gracia entrenarà cada dia d’esta setmana.

L’entrenament semblava bé, Racic tornava amb el grup i la resta de jugadors feien exercicis regeneratius. No obstant això, hi ha hagut un contratemps.

El central francés, Mouctar Diakhaby, ha hagut d’abandonar la sessió d’entrenament a conseqüència d’unes molèsties al turmell. El jugador sentia molt dolor i no ha pogut completar tot l’entrenament.

MÉS PROBLEMES PER A JAVI GRACIA

El tècnic del València ha demanat durant tot l’estiu un central, perquè considera que és necessari un fitxatge per al centre de la defensa després de la marxa d’Ezequiel Garay.

A més, els problemes físics constants d’Eliaquim Mangala augmenten les necessitats de Javi Gracia. Ara mateix, el València només té dos centrals per a poder disputar el partit davant l’Osca: Gabriel Paulista i Hugo Guillamon.

Javi Gracia demana fitxatges i ara amb més motiu, perquè té a dos dels seus centrals a la infermeria. Haurem de veure si es confirma la lesió de Diakhaby i si el jugador no arriba al partit.