ACTUALITAT  

Diakhaby, a Guinea per a repartir aliments a persones sense recursos

Per Joan Marc García · 05 Juny, 2024

El jugador del València ha unit forces amb l’Organització Internacional per a les Migracions (OIM) de l’ONU per a ajudar a repartir aliments a les famílies que arriben a Guinea sense cap recurs. Esta iniciativa busca proporcionar suport essencial a aquells que es troben en una situació de vulnerabilitat extrema en arribar al país africà.

Diakhaby, que actualment es recupera d’una greu lesió de genoll patit durant el partit contra el Reial Madrid a Mestalla el pasat mes de març, ha demostrat un compromís constant amb les causes humanitàries.

En la seua qualitat d’Ambaixador de Bona Voluntat de les Nacions Unides, el central del València és vist per l’ONU com una figura clau en la promoció de la solidaritat cap a les persones migrants. “El seu paper és essencial per a inspirar la solidaritat cap a les persones migrants”, van afirmar representants de l’ambaixada d’Espanya a Guinea.

A més, Diakhaby ha mantingut reunions amb l’ambaixador d’Espanya a Guinea i representants de les Nacions Unides per a abordar els reptes derivats de la migració.