ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió a Doha ara mateix per a decidir si Gayà segueix a Qatar

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2022

El cos tècnic està tenint ara mateix la reunió decisiva per a triar si Jose Luís Gayà continua o no en la selecció després de la seua lesió el turmell, tal com acaba d’informar Carrusel Esportiu. Ara mateix existeixen molts dubtes dins de la selecció encara que esperen que puga continuar. Al llarg de les pròximes hores coneixerem la decisió final sobre este tema.

La selecció espanyola ja està a Doha i des d’ahí es prendrà la decisió pràcticament més important de la trajectòria de Jose Luís Gayà. Hui la Federació comunicarà si Gayà ha d’abandonar la convocatòria o finalment arriscaran i esperaran a que es recupere de l’esquinç del turmell una vegada començada la cita mundialista. Cal recordar que el quadre nacional té fins al pròxim 22 de novembre, un dia abans de que comence el mundial, per a fer qualsevol canvi en la convocatòria i incloure a algun dels jugadors que estaven en la prellista entre els quals el màxim candidat per a suplir a Gayà seria Balde.

Dures declaracions de Luis Enrique

Va ser una acció fortuïta a soles fent un centre. La informació pertany al jugador i als doctors i és una informació que jo no puc donar. Demà prendrem una decisió sobre el jugador i vos avisarem quan ho tinga clar. És la notícia desagradable d’aquests primers dies de concentració

Luis Enrique, com està ocorreguent amb altres seleccionadors, vol a jugadors al cent per cent per a no córrer riscos, però  vol meditar la decisió molt abans de deixar sense Mundial a un jugador tan entregat a la seua causa com Gayá.

Amb tot això, l’afició valencianista es troba expectants davant la possible decisió de l’entrenador de la Selecció Espanyola. Si tot va bé, el de Pedreguer estaria recuperat abans del partit davant Alemanya diumenge que ve, encara que potser que eixa data seria massa tard per a Luis Enrique. El cos tècnic de la selecció té por de que  Jordi Alba tinga algun problema durant el partit davant Costa Rica i Espanya no tinca més opciones per al lateral esquerre.

Tal com ha informat Hugo Ballester en Cope, el jugador es troba molt afectat davant la possibilitat d’haver d’abandonar la concentració i ha contactat molt poc amb el seu entorn més pròxim al llarg de les últimes hores.