ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dia clau en el judici de Vinicius pels insults racistes rebuts a Mestalla

Per Blanquinegres · 05 Octubre, 2023

El futbolista del Reial Madrid Vinicius Jr declararà este dijous a les 10.00 CET per videoconferència des d’un jutjat de Madrid davant Instrucció 10 de València, que investiga els insults racistes que es van proferir en l’estadi de Mestalla el passat 21 de maig.

S’espera que amb aquesta declaració concloguen les primeres diligències ordenades pel jutjat en el marc d’aquesta causa, en la qual consten com investigats tres joves d’entre 18 i 21 anys, als qui el club ha vetat el seu accés a Mestalla per a tota la vida.

Dos vegades posposada

Aquesta declaració s’ha posposat fins a dos ocasions, ja que al principi es va fixar per al 27 de juny i es va posposar per al 28 de setembre per trobar-se el futbolista de vacances a l’estranger.

El segon ajornament va respondre únicament a raons organitzatives dels jutjats, ja que no va ser sol·licitat ni pel jugador ni per cap de les parts, han explicat a EFE fonts del cas.

Per videoconferència

Està previst que el futbolista es connecte per videoconferència des d’un jutjat a Madrid per a respondre a les qüestions que plantege la titular del Jutjat d’Instrucció número 10 de València, així com les de la resta de parts personades, entre elles LaLiga, la Real Federació Espanyola de Futbol i el Reial Madrid, com a acusacions, i les de les defenses dels tres joves acusats.