Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

DI MARZIO: Thierry es converteix en una alternativa per a la Juventus

Per Alex Alfaro · 24 Novembre, 2022

El periodista Ginaluca Di Marzio ha informat que Thierry Correia s’ha convertit en una alternativa realista per al lateral dret de la Juventus. L’objectiu dels italians és donar-li una alternativa a Massimiliano Allegri a Juan Cuadrado.

La prioritat absoluta de la Juventus al llarg d’este mercat serà el lateral dret per a la Juventus. En els pròxims dies, la direcció i l’entrenador faran balanç de la situació: hi ha molts noms en la llista, però de moment no s’albira cap operació tancada. Molts jugadors són apreciats a Itàlia: la Juve segueix a Joakim Maehle de Atalanta, Wilfried Singo de Torí i Emil Holm, un extrem suec nascut en 2000 de La Spezia.

No obstant això, els dos noms que sonen amb més força és el de Thierry  Correia i Ivan Fresneda, futbolista del Reial Valladolid que està fent veritablement bé les coses.

A més, seria una operació molt similar a la de Joao Cancelo pel que fa a la influència i participació de Jorge Mendes. La Juventus és un club que té molt controlat el representant portugués, que també és agent de Thierry.

Caldrà estar atent al mercat de fitxatges que puga fer el València on s’espera un parell d’incorporacions amb el migcampista defensiu com a prioritat, però no està ni molt menys descartat que el València venga futbolistes.