ACTUALITAT  

Deu cossos identificats als edificis del Campanar segons l’última actualització

Per Joan Marc García · 24 Febrer, 2024

Els bombers que treballen en l’incendi dels dos blocs de vivendes de València bucaven aquest matí una persona que estava desapareguda i a les quals els familiars no van poder localitzar des que es va declarar el foc, segons ha avançat l’Ajuntament.

La Delegació del Govern va afirmar ahir que el procés d’identificació de la Policia Científica determinava que el nombre de cossos trobats fins al moment són nou i no 10 com havien informat amb anterioritat. Finalment, al llarg d’aquest matí la Policia Científica ha pogut trobar el dècim cos, i per tant, ja no hi ha cap desaparegut.

L’Ajuntament va decretar aquest divendres tres dies de dol oficial pel sinistre, segons acaba de concretar Catalá en les seues xarxes socials, després d’haver avançat, minuts abans, davant dels mitjans, que així ho aprovarà la junta de portaveus del consistori.

Totes les persones afectades que han sol·licitat allotjament ja estan reubicades en hotels de la ciutat, segons l’Ajuntament, mentre se succeeixen les mostres de solidaritat per part dels veïns de la zona.

La familia de 4 persones que va faltar es va tancar al bany per tractar de protegir-se

Una de les històries que més ha commocionat els veïns i a tot el país és la d’una família de la qual no se sabia res des del sinistre: una jove parella amb un xiquet de tres anys i un altre de 15 dies.

La família no va poder eixir de l’edifici en veure’s atrapats per la virulència de les flames, i va tractar de protegir-se amb tovalloles humides del foc al seu bany, pero van quedar atrapats.