ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Descontent del vestuari del PSG amb Carlos Soler

Per Alex Alfaro · 17 Febrer, 2023

El diari francés de referència a nivell futbolístic, l’Equipe,  va publicar a principi de temporada una informació molt dura pel que fa a l’exjugador del València Carlos Soler. Segons este mitjà de comunicació, a causa del seu rendiment en la primera part de la temporada, si la situació no millora des del PSG es valoraria la seua eixida en els pròxims mesos.

De forma general, existeix un gran malestar en els tres futbolistes espanyols: Juan Bernat, Soler i Pablo Sarabia. El rendiment genera dubtes tant en el cos tècnic com en la direcció esportiva amb Luis Campos al capdavant.

En el cas de Carlos Soler, l’acusen de “no entendre el joc” i li van demanar una “major competitivitat” i en el cas que açò no millore, es valora de forma seriosa la seua eixida en el pròxim mercat estival. A més, també assenyalen que és un futbolista que no es conforma amb l’estatus de suplent, algo difícil de canviar en un equip com és el PSG.

Però esta informació no acaba ací. Segons ha publicat el mateix diari en les últimes hores, un directiu important del PSG ha afirmat que es tracta del “mercat més fluix des que estic en el club. No entenen per què el PSG va deixar marxar a Paredes, Idrissa Gueye o fins i tot Julian Draxler i va reclutar a Vitinha, Fabián Ruiz i Carlos Soler, encara que este últim estiga un poc més ben percebut que els altres dos”

Carlos Soler: “Seria bonic tornar al València”

Durant el Mundial, Carlos Soler va concedir una entrevista als companys d’EFE on va parlar del València. Carlos Soler va repassar el que va passar a la fi d’estiu quan en l’últim moment va acabar anant-se’n del club de sa vida per a recalar en el París Saint-Germain. “No sé si el valencianisme va entendre que me n’anara o no”, ha dit Soler, qui reconeix que “eixir l’últim dia va poder perjudicar la meua imatge, però la possibilitat d’eixir durant l’estiu estava”.
Respecte que no ho entenguen i que alguns em tinguen mania, però, en general, he rebut moltes mostres d’afecte també i cada vegada que torne a València la gent pel carrer em dona amabilitat”, diu el migcampista que, de fet, encara que no mira més enllà del seu present en el PSG, a Soler no li importaria un futur retorn al València.

“Ara estic en una altra etapa, gaudint d’altres coses a Parísestic molt feliç amb el canvi, però tornar al València seria una cosa bonica per a tancar l’etapa allí, encara que en el futbol no se sap mai”, reconeix.