Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Des de Barcelona tornen a asegurar que Soler fitxarà per el Barça

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2022

Des de Barcelona continuen insistint que Carlos Soler fitxarà pel FC Barcelona al llarg d’este mercat d’estiu. Precisament és el Diario AS qui torna a assegurar-lo, amb la diferència que l’eixida de De Jong podria accelerar el procés i donar-li diners al Barça per a escometre l’operació.

Ara mateix el Barça té un principi de acord amb el Manchester United per al traspàs, però ara la decisió és de Frenkie De Jong. Mentre que això ocorre, el mateix mitjà assenyala que “el Barça té tancat un acord amb el València per Soler”.

La idea que tenia el Barça era vendre a Frenkie de Jong abans del 30 de juny, encara que finalment l’operació s’ha retardat i amb ella la de Carlos Soler.

 

 

Comunicat oficial

El València va emetre un comunicat el 2 de maig en el que negava qualsevol tipus d’acord: 

Davant la informació publicada eixe dilluns al Diari AS, el València CF desmenteix rotundament que tinga un acord o que existisca cap negociació amb el FC Barcelona per al traspàs de Carlos Soler.

El Club manté actualment negociacions obertes amb el futbolista i els seus agents per a estendre la seua vinculació contractual amb el València CF.

Situació de l’Atlètic de Madrid

Ara mateix, l’Atlètico de Madrid es troba en una situació delicada econòmicament per a tractar de comprar a Carlos Soler abans del pròxim 30 de juny. I és que, tal com ha informat Tribuna Deportiva, l’Atlètic ha de vendre per 40 milions per a poder plantejar-se fer una operació per Carlos Soler. No obstant això, en cap dels casos superaria els 20 milions d’euros. Per tant, serà difícil que el València puga quadrar els balanços abans del pròxim 30 de juny.
 
No obstant, segons ha informat SER Deportivos, s’han intensificat les negociacions entre l’Atlètic de Madrid i el jugador, el club i el entorn.

Problemes al Barça

D’altra banda, Soler i Gayà acaben el seu contracte l’any 2023, per tant, la secretaria tècnica blanquinegra tampoc té molta força per a aconseguir una bona xifra. Els dos van ser oferits al Barça a un dinar que realitzà Anil Murthy abans de ser acomiadat i , segons va informar el diari Sport, hem pogut saber que el Barça s’ha retirat de l’intent de fitxatge per falta de diners.