Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Segons ‘Olé’: Otamendi té un precontracte amb el Manchester

Per Pere Alapont · 21 Maig, 2015

Segons el diari esportiu argentí Olé, el defensa del València Nicolás Otamendi tindria un acord amb el Manchester United per a jugar en l’equip anglés a partir de la pròxima temporada. L’actual jugador blanquinegre tindria ja un precontracte amb el conjunt dirigit per Louis van Gaal, tot i que encara restaria l’acord entre clubs. A més, s’afirma que el jugador es desplaçaria a Anglaterra una volta finalitzada la Copa Amèrica, la qual es juga en unes setmanes i on el jugador és peça clau per a la selecció argentina.

La realitat és que el jugador té una clàusula de 50 milions d’euros i el València desitja que es quede. El VCF sols es plantejaria el seu traspàs si el jugador demana eixir i si paguen la totalitat de la clàusula, i inclús així difícilment s’asseuria a negociar perquè no es plantegen la seua eixida.

El passat mercat d’hivern ja va arribar una oferta de 38 milions d’euros del Manchester United pel central argentí i ara pareix que els ‘red devils’ estan disposats a pagar el que faja falta després que des del Borussia Dortmund s’haja confirmat que Hummels continuarà la temporada que ve. Si finalment acabara a Manchester, Otamendi seria el defensa més car de la història del futbol superant la venda de David Luiz al PSG per 49’5 milions d’euros l’estiu passat.

Però el València lluitarà fins al final per la continuïtat del ‘general’ Otamendi oferint-li una millor substancial del seu contracte. S’espera un estiu amb ‘culebró Otamendi’.