+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla 1- 2 Alcoyano: Nova derrota amb polèmica arbitral

Per Blanquinegres · 07 Novembre, 2015

Nou compromís de nivell per al Mestalla de Curro Torres. Després de la derrota de la setmana passada davant el Atlètic Llevant per 1 gol a 0 en l’altre derbi de la Ciutat de València. Ara era torn de creuar-se davant l’Alcoyano.

En la primera part el Mestalla va mostrar-se en la clara intenció de portar el pes del partit amb la possessió de l’esfèric, per contra era el conjunt alcoià dirigit per Andreu Palop qui esperava per tindre la seua oportunitat al partit. L’oportunitat va caure a la fi del primer temps i va ser per al conjunt visitant qui va aprofitar una seriosa errada al centre del camp dels blanquinegres. Rubén Ramos al 44 batia a Alex Sánchez i el temps de descans arribava per un Mestalla que demostrava portar el pes del partit però que no era capaç de colpejar.

La represa va iniciar-se amb un Alcoyano amb més protagonisme al camp. Fins i tot, Alex Sánchez va salvar als seus del possible 0-2, ficant una mà prodigiosa. Però amb l’orgull que enguany el Mestalla esta mostrant, Tropi posava de nou les taules al marcador aprofitat la treta d’un córner i el posterior cabotejada. Amb este nou panorama el Mestalla millorava les seues prestacions al camp, sent molt més superior a un equip com l’Alcoyano.

Les decisions arbitrals van entrar en joc i primer Curro Torres va ser expulsat per recriminar una acció al col·legiat, demanant la segona groga d’un rival. I en segon lloc, el gol definitiu que donaria la victòria al conjunt de Palop, ja que venia precedit d’una clara falta sobre Fran Villalba.

Finalment, la derrota va marxar cap a Alcoi, en un altre partit bo del conjunt valencianista però del que no va poder traure res en positiu.