ACTUALITAT  CRÒNIQUES  FEMENÍ

Derrota del València CF Femení contra l’Atlètic de Madrid

Per Alex Alfaro · 04 Desembre, 2022

Partit que començava amb tots dos equips sabedors de la dificultat del mateix quant a les virtuts del rival. L’Atlètic de Madrid executava amb rapidesa les transicions defensa i atac i el València CF Femení, amb possessió de pilota, feia circular la pilota amb criteri fins a la porteria de Gallardo. Cardona en el minut 11 i Kerlly R. en el 15 protagonitzaven les ocasions més clares fins ara.

Per moments, les d’Óscar Fernández enviaven arrere a les d’Andrea Esteban, però la fortalesa defensiva de les blanc-i-negres evitava conseqüències contràries als interessos de les valencianistes. Superada la mitja hora de joc, ni locals ni visitants aconseguien imposar-se amb claredat, si bé les atlètiques arribaven a àrea rival amb més assiduïtat.

Al xoc li faltava, per part de les dos esquadres, precisió en els metres finals per a trencar la igualtat en l’electrònic. La velocitat de Chacón i Ajibade i els xuts d’Anita Marcos i Cardona equilibraven la part ofensiva. L’àrbitra indicava el camí a vestuaris amb 0-0.

L’Atlètic de Madrid iniciava la segona meitat amb pressió alta. En el minut 60, Van Dongen rematava de cap i l’esfèric s’estavellava en el travesser. Les d’Óscar Fernández apretaven. Les d’Andrea Esteban necessitaven estirar-se i acostar-se a la meta de Gallardo.

Les atlètiques estaven aconseguint imposar-se quant a sensacions. El València CF Femení havia de reforçar la seua autoconfiança. Restaven 15 minuts més afegit per al final i les del Puchades havien de ser forts, anímicament i físicament.

El duel es trencava i les arribades s’alternaven. Cardona posava el 0-1 en el minut 86. Les blanc-i-negres ho anaven a intentar fins al final, encara que el 0-1 no anava a variar