+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Derrota del Mestalla en el descompte (1-2)

Per Blanquinegres · 27 Septembre, 2014

Primers 45 minuts de poc futbol. Malgrat la velocitat i la verticalitat  als primers minuts d’encontre, amb Alex López i Iban a l’atac ché, el València no va saber trobar el futbol vistos que al seu tècnic li agrada jugar com a local.

Malgrat els primers minuts de gran activitat blanquinegra, passada la reacció, el Nàstic va saber explotar al partit, amb dos accions que realment crearen poc perill per a la porteria de Jaume però que obrien el partit, més per demèrit del filial blanquinegre que per la insistència tarragonina. Al joc del grup de Curro Torres, es tirava en falta la irrupció de Fernando Cano, Nacho Gil i Nando, tots 3 desapareguts en combat.

Arribant a la fi de la primera part el València ho tastava a partir de la velocitat però qui realment donava el colp a la taula sense haver ficat molt de interès, va ser el Nàstic de Tarragona. Just quan es complia el 45, Luismi aprofitava una fuita per el costat esquerre valencianista, i per el primer pal de la meta de Jaume feia el 0 a 1.

A la tornada al verd s’esperava la reacció dels xics de Curro Torres, però la connexió entre les joies de l’Acadèmia hui no feia acte de presència. Els canvis que proposava el tècnic valencianista tampoc feien canviar el panorama. L’escenari en eixe moment convidava a pensar en una nova derrota del Mestalla, quan l’equip necessitava créixer com a local. Però tot s’esborrava quan el partit entrava en els últims 10 minuts. Al 75, Nando posava el centre cap al segon pal i Alex López ficava l’empat al lluminós de l’Antonio Puchades.

El públic que s’havia donat cita als camps de la ciutat esportiva de Paterna, estrenya després de vore com el Mestalla ho tornava a intentar esta volta, després d’una falta botada per Dani Ramírez. Però finalment, com un pitxer d’aigua va caure el segon gol visitant. Com ja va passar a la primera part, al final dels 90 minuts, David Rocha ficava el definitiu 1 a 2. Un falta botada per Cristòbal, deixava totalment a Rocha i este, només tenia que espentar-la per superar a Jaume.

Amb este marcador el Mestalla suma la tercera derrota de la campanya i es queda en els 5 punts que ja tenia. No hi ha temps per a les lamentacions i el grup de Curro Torres ha de tractar de començar a sumar de 3 en 3, el més ràpid possible. La pròxima setmana espera L’Hospitalet.