+  PRIMER EQUIP  

Deportivo de la Corunya-València CF: A per els 20 punts

Per Blanquinegres · 18 Octubre, 2014

Torna el València CF, exactament, 16 després de la festa que va culminar-se amb el 3-1 davant l’Atlètic de Madrid. Els deu Nuno s’enfronten demà a les 17h davant el cuer de la lliga, el Deportivo de la Corunya a l’estadi de Riazor.

 

El enfrontaments internacionals, no han servit per tal d’alimentar al valencianista, que ja té independència cada cap de setmana de vore als seus jugadors. El València ha tornat a provocar sensacions ja oblidades en el seguidor blanquinegre. A les 17h de demà diumenge, els de Nuno eixiran de nu per tal de competir i continuar sumant de 3 en 3.

La condició de cuer no alleuja el nivell d’atenció del preparador valencianista. Com ha dit Nuno a sala de premsa, ha assegurat que el rival de demà “no tindrà res a veure, amb el Depor de les jornades passades. Estes setmanes hauran servit per tal de treballar la concentració i l’organització”. Però malgrat eixe missatge, cal recordar les paraules del portuguès després d’esborrar a l’Atlètic de Madrid, on va dir que l’única cosa que tenia al cap era traure al proper partit els 3 punts  i d’esta forma sumar 20.

Els de Mestalla, tenen, amb la jornada de demà, la possibilitat de tombar una nova marca. Romandre 8 jornades sense conèixer la derrota, superant la marca de la temporada 2010-11. A més, Nuno també ampliaria esta ratxa, però al seu compter personal, superant el nombres que va tindre mentres dirigia a Rio Ave.

Amb les baixes segures de André Gomes i Álvaro Negredo, el València repetirà quasi al complet el mateix onze que ens té acostumat a presenciar. Les noves cares al verd demà, amb tota seguretat serà la de Filipe Augusto, acompanyant a Javi Fuego i Dani Parejo al centre del camp. A més, junt amb el grup valencianista trobem una, significativa, presència de l’expedició que ja es troba en Corunya. Una figura que té més relació social, que esportiva. Parlem de, Kim Koh qui es troba acompanyant al quadre blanquinegre, per tal de presenciar demà en directe, el que pareix ja l’equip del seu cap, Peter Lim. Per primera volta, un home de la confiança del magnat de Singapur farà costat als xics de Nuno. Sensació inequívoca de que la venda ja es un fet al 99%.

Com hem dit abans, els gallecs dirigits per Victor Fernández, es situen al fons de la taula classificatòria amb 4 punts, abastats gràcies a una victòria i a un empat, els altres 5 partits els compten com derrotes. Però que en estes dos setmanes de parada tractaran d’aconseguir els 3 primers punts sobre els verd de Riazor, i que millor forma que fer-ho davant el València i el que això suposaria, recordem les batalles històriques entre blanquiblaus i blanquinegres.

Per tractar de provocar eixa revolució, que pretén el tècnic Deportivista, s’espera canvis a totes les línies d’actuació. On espera provar el punt de inflexió els Corunyesos modificaran tota la seua parcel·la central, després de vores que un dels seus mal resideix al centre del camp. Per tant homes com José Rodríguez i Bergantiños, son l nova esperança per tal de fer canvia rel rumb de la sala de màquines galega.

Possibles Onzes:

Deportivo de la Corunya: Lux-Laure; Sidnei; Insua; Luisinho-José Rodríguez; Bergantiños-Lucas Pérez; Fariña; Isaac Cuenca-Toché.

València CF: Alves-Barragán; Mustafi; Otamendi; Gayà-Javi Fuego; Filipe Augusto; Parejo-Piatti; Rodrigo; Paco Alcácer.