ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Denuncien a un patrocinador del VCF per estafa

Per Alex Alfaro · 01 Març, 2023

El València ingressa un total de 11,6 milions aproximadament per la camiseta del  club: Cazoo (4 milions d’euros), Puma (4 milions d’euros), Skoda (1,2 milions d’euros), Herrero Brigantina (0,9 milions d’euros) i Sailun Tyre (1,5 milions)

Com hem comentat, un d’eixos patrocinadors principals del València és Herrero Brigantina que apareix en la part posterior de la camiseta del club de Mestalla. Durant el dia de hui ens hem despertat amb la notícia, publicada en El País, que Herrero havia rebut una demanda del jutjat d’instrucció número 4 de Salamanca en la qual es demanava a l’audiència nacional que investigara un suposat delicte de 40 milions d’euros.

Herrero Brigantina és una empresa que es dedica a l’assessorament econòmic i diferents clients han denunciat retards i impagaments del grup financer. Més concretament, el que es diu és que els diners dels inversors es van desviar per a ampliar la xarxa d’oficines i retribuir a clients anteriors.

Fonts de màxima solvència del club han assegurat que el departament de màrqueting té constància de la notícia i que es troben a l’espera de saber el que dictamina el jutjat. Hui dia, Herrero ha fet front a tots els pagaments que tenia pendent amb el club.

De moment, el València i el seu departament jurídic seguirà el tema en el jutjat i no dubtarà a prendre les decisions que estime oportú segons una sentència o una altra del jutge.