ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Denis Suárez va estar prop de fitxar pel València, però els seus agents ho van bloquejar

Per Joan Marc García · 09 Març, 2023

L’actual jugador del RCD Espanyol, club en què va recalar cedit recentment després de la guerra interna amb el Celta, ha parlat en una entrevista al diari Relevo sobre el seu frustrat fitxatge pel València CF a l’etapa de Marcelino García Toral en el mercat hivernal de 2018, on finalment va acabar fitxant per l’equip de la seva terra, el Celta de Vigo.

“Jo tinc una relació molt estreta amb els meus agents, que em porten des que tinc tretze anys. Són els mateixos que van ajudar el club quan em van vendre al Manchester City, els mateixos que quan el Barcelona va arribar a un acord amb el València van bloquejar aquesta eixida i van fer tot el possible perquè tornara a la meua casa…”, recorda el gallec sobre aquest fitxatge frustrat.

A més, Denis Suárez va confirmar que l’opció de recalar al València va estar molt prop: “Marcelino va estar en contacte amb mi i Mateu també”. De fet, el jugador de l’Espanyol va parlar de com el tècnic asturià el va anar modelant al camp quan van estar junts a Vila-real, dient que el va estar provant en les dues bandes fins que va trobar la tecla. “Amb Marcelino vaig començar jugant en banda esquerra, on tenia un perfil més encarador i finalitzador. Després em va portar a la banda dreta perquè li donava més joc a l’equip”.