Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Denis Cheryshev deixa de ser jugador del València

Per Pablo Marquez · 01 Juliol, 2022

Hui és 1 de juliol, la qual cosa vol dir que ja s’ha acabat la temporada 2021/2022 de forma oficial. Pel que respecta al València CF, ha sigut un any complicat, ja que el club no ha sigut capaç d’aconseguir els objectius inicials al quedar-se fora de competicions europees. 

A més d’açò, amb l’arribada del mes de juliol ha finalitzat el contracte d’un futbolista del València. Es tracta de Denis Cheryshev. El jugador rus acabava la seua vinculació amb el València CF el trenta de juny de 2022. En este últim any, el club va prendre la decisió de no renovar a Cheryshev. Per esta raó, el rus ha abandonat l’equip i no tornarà en pretemporada. 

El pas de Cheryshev pel València 

Cheryshev ha tingut dos etapes diferents en el València. La primera vegada que va vindre va ser en qualitat de cedit i només va estar mitja temporada. Després, amb l’arribada de Marcelino García Toral, el València va aconseguir la cessió de Cheryshev després del seu gran Mundial. Un any més tard, el València pagava l’opció de compra pel rus. 

No obstant això, el principal problema de Cheryshev han sigut les seues lesions. El jugador del València no ha pogut tindre continuïtat i era molt habitual que entrenara en solitari a causa de diversos problemes físics. Les lesions, l’edat i el nivell han sigut les raons per les quals no ha renovat amb el València. 

La fitxa de Cheryshev

Esta última temporada, Cheryshev ha jugat menys que mai. El futbolista rus no s’ha guanyat la confiança de José Bordalás i la majoria dels partits els ha vist des de la banqueta. Una bona notícia de la seua marxa és que el club podrà estalviar-se la seua fitxa. El rus no tenia un mal salari en València i veient la situació econòmica del club, tota pedra fa paret. 

Per la seua part, Cheryshev deixa el València sense una mala paraula cap al club. El jugador rus ha estat molts anys en la Capital del Túria i va guanyar una Copa del Rei. De fet, el seu paper en les semifinals davant el Betis va ser molt important, perquè va marcar un gol i va repartir una assistència.