+  ACTUALITAT  

Del Bosque s’oblida del València i Gayà anirà amb la sub21

Per Alex Chardí · 20 Març, 2015

Hui a les 13 hores, el seleccionador de la selecció espanyola ha donat la convocatòria per als dos pròxims partits del combinat espanyol. Les novetats han estat Asenjo, Vitolo, Morata, San Jose i Mario Suarez.

Respecte a una pregunta sobre si no havia pensat en els jugadors del València ha contestat: “He pensat en Gayà, Barragán, Parejo, Fuego, en Alcàcer el qual no hem dut perquè sols ha jugat uns miuts l’altre dia i segons la informació que tenim no esta al 100% i és un jugador que comptem amb ell”.

No hi ha mal que per bé no vinga, mentre els rivals directes aporten jugadors a la selecció, i si ho sumem als enfrontaments directes a la Lliga de Campions (Atleti de Madrid vs Reial Madrid) i el dur enfrontament del Barça contra el PSG; el València tindrà els jugadors més descansats per seguir la seua escalada de posicions en Lliga.

Gayà jugarà amb la sub21

Després de la convocatòria per a la selecció absoluta, Celades ha donat la convocatòria per a la sub21. José Luis Gayà jugarà amb la selecció espanyola sub21 els partits contra Noruega i Bielorrussia.