ACTUALITAT  

Marcelino: “Sempre agraït a aquesta afició que em va demostrar el seu suport incondicional quan vaig estar ací”

Per Manel Rumbau · 03 Gener, 2024

El València ha golejat al Vila-real (3-1) en el derbi autonòmic que obria l’any 2024 per al conjunt valencianista. El conjunt de Baraja s’ha imposat en un enfrontament marcat per la solvència que han demostrat els de Mestalla des de l’inici.  

L’entrenador de l’equip visitant, Marcelino García Toral, ha valorat en roda de premsa la derrota del seu equip davant el València, en la que ha sigut la seua segona tornada a Mestalla com a tècnic rival. L’asturià, com és evident i més enllà de l’enfrontament de hui, també ha tingut paraules per a la que va ser la seua afició no fa molt. 

Derrota contundent

Crec que el València ens ha superat amb més criteri i determinació. Sabíem que estavem perduts amb la intensitat d’ells des de l’inici i no hem sabut contrrarestar-la. Felicitar al València per la victòria.

Tornar a Mestalla

Agraït sempre al públic de Mestalla, a aquesta afició que em va demostrar el seu suport incondicional quan vaig estar ací. I ja no sols quan vaig estar ací, sino sempre que veig a valencianistes en qualsevol lloc d’Espanya. 

Van ser dos anys inoblidables. Mentre tinga ús de raó, els recordaré amb molta estima. Una vegada més, agraïr a Mestalla el seu suport hui.

El València d’aquesta temporada

Ja tinc prou amb el meu. Puc donar la meua opinió sobre el València, han sigut millors que nosaltres hui, però crec que eixes qüestions és millor que les conteste Rubén (Baraja). És més apropiat per a fer-ho que jo.