VCF MESTALLA  

Declan Frith eixirà del València Mestalla pròximament

Per Jorge Garcia · 10 Juliol, 2024

Durant algunes setmanes, el futur del futbolista anglés Declan Frith ha sigut incert, amb algunes ofertes de clubs de l’EFL Championship d’Anglaterra com el Sunderland o el Watford i d’altres de La Liga com el Getafe, ja es coneix el destí del jove davanter i no es troba a ninguna d’aquestes lligues. El seu pròxim equip serà el FC Thun, club de la segona categoria de la lliga suïssa.

Frith va aplegar a València el passat setembre, el jugador es va formar a les categories inferiors del Chelsea i del Aston Villa, quan va aplegar a Paterna va conseguir crear expectació e interés. No obstant això, el seu debut no va aplegar fins a novembre degut a problemes burocràtics, però tampoc va triomfar en la seua estància a l’equip filial. Sota les ordes de Miguel Ángel Angulo va jugar un total de 355 minuts i va marcar un gol en 14 partits, a més a més, tampoc aplegà a jugar amb el primer equip.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, l’oferta del club suís agrada tant al València com al jugador, per qui pagaran 200.000 euros i un 20% per un futur traspàs del futbolista. A més a més, el contracte no soles té millors condicions econòmiques que l’oferta del Getafe, també pareix que el club té un millor projecte.

S’espera que en uns dies es faça oficial el traspàs del canterà.