ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

De Torino a Mestalla anuncia reunió amb CaixaBank i una alternativa econòmica

Per Alex Alfaro · 24 Març, 2023

Durant el dia de hui, en la seu de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, amb Fede Sagreras com a amfitrió de l’esmentada agrupació, ha tingut un esdeveniment conjunt amb De Torino a Mestalla amb l’objectiu d’exposar noves mesures en contra de Meriton i informar de diferents accions legals. Tot això sota un lema: “Mestalla salvarà a l’equip i al valencianisme al València C.F”. Per part de DTaM, ha estat present Toni Paños, Martín Queralt, Pablo Delgado i García Fuster

En aquest sentit, el Sr Queralt ha anunciat una reunió amb les altes instàncies de CaixaBank el pròxim 12 d’abril. No obstant això, no és la primera reunió amb l’entitat financera. Segons han assenyalat, “el banc és perfectament coneixedor de tot el que està ocorrent a València”. D’aquesta manera, el pròxim dia 12 se li oferirà una alternativa econòmica al banc, segons han reconegut membres de DTaM.

Un dels aspectes en els quals el banc té poder és per a vendre a un inversor privat el deute que ara mateix manté el València. D’aquesta manera, eixe inversor passaria a tindre un cert poder en el dia a dia del València.