ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

De Torino a Mestalla i l’Agrupació de Penyes anuncien una roda de premsa

Per Alex Alfaro · 20 Març, 2023

La plataforma d’oposició a Peter Lim, De Torino a Mestalla, amb el seu president Juan Martín Queralt i el seu directiu Federico Sagreras, que a més és president de l’Agrupació de Penyes, segueixen avant amb la seua política de fiscalització al màxim accionista. En eixe sentit, divendres que ve al migdia informaran com es troba la seua gestió per a impugnar els acords de Caducitat de l’ATE, acordada per la Generalitat el passat 29 de juliol a instàncies de l’advocacia de l’administració i que va propiciar unes noves fitxes urbanístiques ja aprovades.

I és que, alguns juristes consideren que aqueixa l’ATE estava en vigor fins a 2025 i no es podia caducar anticipadament.. L’ATE (Actuació Territorial Estratègica) era el document jurídic urbanístic que regia l’enderrocament de Mestalla i establia les condicions per a la construcció del Nou Mestalla així com els acords de la permuta de sòls).

A més, en l’esmentada compareixença, informaran i donaran el seu punt de vista, dins de l’apartat econòmic, sobre la minoració de garanties, la qualitat creditícia del València CF. així com el risc reputacional que això comporta. Finalment, insistiran a demanar a les institucions “no més oxigen a Meriton”, en assumptes com el conveni del Nou Mestalla, encara pendent de ser reexpedit per l’Ajuntament.

La cita es produirà en la seu de l’Agrupació de Penyes.