ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

De Torino a Mestalla explica el seu pla per a comprar-li les accions a Peter Lim

Per Alex Alfaro · 23 Novembre, 2023

De Torino a Mestalla ha realitzat aquest matí una roda de premsa en la seu de l’Agrupació de Penyas amb la presència de Fede Sagreras, president de l’Agrupació, Juan Martín Queralt i Antonio Paños per part de “De Torino a Mestalla”

L’objectiu de la roda de premsa era explicar el Projecte 112VCF, una llista de subscripció oberta on a través d’una pàgina web el valencianisme podrà expressar la quantitat de diners que està disposada a invertir per a recuperar el club.

Explicació de Juan Martín Queralt

“Farem una consulta al valencianisme per a saber qui està disposat a fer un pas cap avant. Volem saber el nombre de valencians que es volen unir i el volum de capital que estan disposats a aportar. Isca bé o isca mal el projecte 112 VCF jo m’aniré a la meua casa. Volem saber si el valencianisme vol passar de les paraules als fets”

Exposició d’Antonio Paños

“El València C.F té un valor de 17 milions d’euros segons els comptes. Lim ha descapitalitzat el club. En el panorama només queden 4 o 5 mercenaris, el temps posarà a cadascun en el seu lloc. El club es mor. El 112VCF és una trucada d’emergència. És un registre per a saber si l’afició està disposat a posar diners per a comprar el VCF. No tenim gens d’interés particular. El nostre plantejament és fer-li a Lim una oferta generosa, més tenint en compte la situació urbanística. El patrimoni net és de 17 milions”

Pàgina web habilitada

De Torino a Mestalla ha habilitat una pàgina web (112vcf.es/formulario) on cada valencianista pot accedir des d’aquest mateix instant i exposar quant diners està disposat a invertir per a recuperar el club. Les úniques dades que es necessiten és el nom, NIF i import disposat a invertir”

“Les dades de les persones que es registren seran privats i en sis mesos es destruiran. Si considerem que s’arriba a una quantitat suficient, passarem a recollir els diners. No hi ha un compromís notarial i confiem en el valencianisme”; ha assegurat Antonio Paños

Quants diners busquen?

Segons Antonio Paños es busca “tots els diners que puguem recollir. No parle de 112 milions perquè no vendria per eixa quantitat. No podem dir la quantitat que busquem. Quant més diners millors”