+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

De Paul:”Som grans i hem d’apuntar a grans coses”

Per Pere Alapont · 20 Agost, 2014

Rodrigo de Paul, un dels nous jugadors de la plantilla valencianista, hi ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de l’entrenament d’aquest matí.

L’argentí ha fet referència al partit que obri la Lliga per al conjunt de Mestalla i ha declarat que el Sevilla és un rival “importantíssim, amb grans noms, però nosaltres som grans i hem d’apuntar a grans coses”.

Rodrigo ha dedicat unes paraules al seu compatriota Zuculini, presentat durant la vesprada d’ahir com a nou jugador blanquinegre. “Bruno és el meu amic, estic feliç per mi i per ell“, ha apuntat.

A l’argentí també se li ha preguntat per un dels futuribles, Enzo Pérez, i ha assegurat que és un grandíssim jugador i que si acaba recalant en les files valencianistes li donarà “un bot de qualitat a l’equip”.

En lo personal, De Paul hi ha confessat sentir-se molt bé i totalment adaptat, en part, gràcies a l’ajuda i l’acollida dels companys, a més d’haver afirmat que al terreny de joc està còmode en tota la zona atacant.

“Coneguem la il·lusió de la gent, però hem de mantenir els peus en terra i anar partit a partit, va a ser una temporada dura”, ha conclòs l’atacant de Sarandí.