+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

De Paul podria tornar més tard de la seua cessió amb Racing

Per Blanquinegres · 28 Març, 2016

El centrecampista, a hores d’ara de Racing d’Avellaneda podria tornar més tard del previst al contracte de cessió que hi ha entre VCF i Racing segons les seues paraules a FOX Radio. El motiu que hi ha darrere d’esta voluntat no és altra que la possibilitat existent de que Racing arribe a les semifinals de Copa Libertadores just quan Rodrigo de Paul hauria de tornar a València.

De donar-se esta possibilitat, on Rodrigo voldria poder tirar una mà al Club dels seus amors, l’argentí es perdria els primers compassos de la pretemporada del conjunt de Mestalla ja pensant en el curs 2016/2017 amb el que aixó podria suposar tenint en compte les diferents novetats que s’esperen de cara a la pròxima temporada tant en la banqueta com a la revolució de vestidor del qual ja es parla.

Rodrigo de Paul:

El meu contracte ací finalitza el 30 juny, he de tornar a VCF i si arribem a les semis va a ser difícil de fer-me tornar, però me dec al Club amb el que tinc contracte i farem el possible. També dic que no pense en això. La realitat és que no pense més enllà al partit a partit. Si arriba eixa possibilitat l’analitzaré i la meua gent parlara amb qui tinga que parlar per mirar una possible solució.

 

https://youtu.be/7YR9KwNlMmk?t=4m48s