ACTUALITAT  

De Paul és l’alternativa a Kondogbia per a l’Atlètic

Per Josep Prats · 08 Octubre, 2020

L’Atlètic de Madrid s’ha interessat en Kondogbia, però el VCF no el deixarà eixir sense el pagament de la seua clàusula, la qual és de 80 milions. Això si, en gener abaixa fins a 30, i ahí el conjunt matalafer tindria més possibilitats de fitxar-lo.

Però ara entre en escena Rodrigo de Paul, qui es deixa voler per l’Atlètic de Madrid. També podria arribar el pròxim mercat hivernal a la capital d’Espanya. L’argentí, en una entrevista al diari Marca, ha confirmat que estaria encantat de tornar a la lliga espanyola.

La realitat és que jo sé que va estar l’interés de l’Atlètic de Madrid, amb un entrenador, com el Cholo, que em crida molt l’atenció. Considere que fan un futbol dinàmic que a mi m’agrada. Cada entrenament sembla un partit oficial per a ells. Nosaltres, a l’Argentina, ens criem amb això. És un club summament gran, un club per a lluitar per coses importants i, si algun dia es dona, estaria feliç d’anar cap enllà

El VCF cobraria un percentatge de la seua venda

Si De Paul ix traspasat a l’Atlètic de Madrid, l’entitat valencianista cobraria per dos vies. Quan va ser venut a l’Udinese en 2016, el club de Mestalla es va aguardar un percentatge d’una futura venda. Eixe, estaria entre el 10 i el 15% del preu d’eixida.

A més, el conjunt valencianista cobraria altre percentatge pels drets de formació, perquè va jugar a Mestalla entre els 20 i 23 anys. Per tant, el VCF cobraria un 0,75 % del preu de venda.