+  PRIMER EQUIP  

De Paul apunta a titular, Rodrigo a la banqueta

Per Blanquinegres · 12 Desembre, 2014

Nuno ja perfila l’onze titular de cara al partit de demà dissabte a les 18h a l’estadi de Mestalla.

 

El València CF apura les últimes sessions d’entrenaments abans del duel del dissabte entre els blanquinegres i el Rayo Vallecano. Nuno ja es troba perfilant l’onze per a eixe vital partit davant els de Paco Jémez. Vital perquè es torna necessari tornar a conèixer la victòria, tornar a sumar de 3 en 3 i que millor que fer-ho davant l’afició de Mestalla.

En el matí d’ahir, Nuno ja va mostrar una possible pista. En un dels exercicis, el preparador portuguès, va fer 3 grups d’entre 6 -7 jugadors i en un d’estos grups, es podia despendre un aroma de titulars. Este grup que mencionem, estava format per Javi Fuego, André Gomes, De Paul, Piatti, Feghouli i Álvaro Negredo.

Si fem cas a esta doble línia de 3 al camp, Nuno donaria relleu a Rodrigo Moreno i en el seu lloc, entraria de nou, Pablo Piatti. L’hispà-brasiler, es veuria fora de l’onze per primera volta i la raó giraria en que el rendiment de l’ex de Benfica no esta sent el desitjat. Altra lectura que es desprèn de l’exercici, és com Nuno tractarà l’absència de Parejo, sancionat per acumulació de grogues. Per ocupar la plaça del capità blanquinegre, Nuno travessarà per Rodrigo de Paul. De ser així, l’argentí, ex de Racing serà titular per primera volta a la Lliga amb el VCF.