Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

De la temporada de la por a la temporada del terror

Per Marc Santiago · 05 Juny, 2023

El València ha aconseguit salvar-se aquesta temporada, però el club porta afonant-se des de ja fa anys. Els de Mestalla han realitzat la pitjor temporada de la seua història, estadísticament parlant, i han provocat que la situació futura del club no siga molt encoratjadora.

Primerament, cal dir que el València a partir del 30 de juny perdrà a 6 jugadors. Dos serà per finalització de contracte, com és el cas de Toni Lato o Iago Herrerín i quatre serà perquè finalitza la seua cessió, que són Nico, Kluivert, Ilaix i Samuel Lino. D’aquests 4 jugadors cedits, dos han sigut els millors jugadors de l’equip, sent Kluivert i Lino els màxims golejadors del València.

Sobre Kluivert, el neerlandés té una opció de compra de 15 milions que el València volia negociar amb la Roma, però que amb el rendiment que ha tingut el jugador, el club Italià voldrà escoltar ofertes per ell i traure-li benefici. Lino, per l’altra banda, no compta amb cap opció de compra i tornarà a l’Atlètic de Madrid.

Després estan les vendes que farà el club, ja que jugadors com Mamardashvili, Yunus o Cavani tenen un peu fora de l’entitat valencianista. El porter georgià ja ho sap i està esperant ofertes de la Premier League, on té diversos admiradors. El València tassa Giorgi en 25 milions d’euros. Per part de Yunus, també genera interés en clubs europeus i el València no s’ho pensarà si aplega una oferta que el club considere decent.

Un altre tema és el del Fair Play financer, que es veurà reduït considerablement respecte a la temporada anterior. El València ingressarà 4,46 milions d’euros per drets televisius i a banda haurà de pagar un 10% pel préstec del CVC.

Tot açò sumat a què el màxim accionista i propietari del València, Peter Lim, no sembla que vaja a invertir en el club com no ho fa des del 2020. Des de Singapur no hi ha interés en què el club puga tornar a estar dalt, encara que ells no paren de dir que estan preocupats.

En definitiva, si enguany no ha sigut ho serà l’any que ve. El València CF està condemnat a l’infern si aquesta gent segueix als comandaments del club. Un club que cada temporada que passa es fa més i més xicotet, i que és sols qüestió de temps que tot esclate pels aires. Tant de bo no fora així i poguérem informar-los de fitxatges i notícies encoratjadores, però de moment pareix impossible.