ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

David Villa valora la situació esportiva actual

Per Alex Alfaro · 22 Novembre, 2023

El jugador del València CF Diego López, asturià de naixement, cada vegada és més conegut com a ‘El Guajín’ entre els aficionats valencianistes, els quals el comparen amb l’exdavanter David Villa, un dels millors jugadors que ha passat pel club en les últimes dècades.

Aquesta setmana, David Villa li ha donat una gran sorpresa a Diego López després que el jove davanter de 21 anys haja sigut convocat per la Selecció Espanyola sub21 i haja pogut elegir el prestigiós dorsal ‘7’ que tant ha representat a ‘El Guaje’ durant els seus anys en la selecció absoluta.

És per això que ‘La Roja’ va preparar un emotiu vídeo on Villa animava a ‘El Guajín’ a seguir lluitant pels seus somnis. “Has elegit un número que em du molts bons records i que ens agrada molt als dos. M’alegre molt per tu i et desitge el millor per al futur, no has de frenar-te perquè tens una trajectòria molt bona i has de seguir així. Has de seguir lluitant, ara amb el número 7 en ‘La Roja’”, li deia Villa a Diego López.

El valencianista s’emocionava i afirmava que “David sap que és el meu ídol, m’ha ajudat a créixer i sempre agafaré els seus consells amb molta estima perquè sé que sempre m’ajudaran. Treballaré per a intentar fer tots els gols que ell va fer”. A més, mostrava la seua alegria per haver sigut convocat i declarava que “per sort em comparen amb Villa i no vaig dubtar a agafar el 7. A veure si se m’apega alguna cosa d’ell, sempre m’ha agradat la seua pilleria i que sempre estava on havia d’estar. És el meu referent”.

Villa valora el València actual

David Villa ha parlat per al diari Superdeporte on ha valorat la situació actual del club de Mestalla i el seu futur més inmediat. L´ex futbolista valencianista compagina les seues funcions com comentarista en DAZN i a més com a una de les persones responsables de gestionar el Benidorm.

Valoració de l´objectiu: Jo crec que, després de tot el patiment de l’últim any, cal tindre paciència. És un equip jove, en construcció però que ha arrancat bé la temporada. És veritat que tenim en la retina l’últim resultat contra el Reial Madrid que no va ser el que tots esperàvem, però a nivell global crec que la gent ha d’estar contenta, no podem passar del zero a cent. Ens va costar molt salvar la categoria l’any passat i pensar ara a guanyar LaLiga o classificar-se per a Champions crec que són objectius que s’han de plantejar pas a pas i reconstruir ara l’equip amb jugadors joves amb un potencial enorme

JOVES: Realment ja treballaven molt bé en l’Acadèmia. Jo ara estic treballant molt amb acadèmies i sempre està eixe dubte de si tota eixa trajectòria espectacular en categories inferiors ho confirmen en el primer equip. Crec que són moments de necessitat, s’ha tirat d’ells per no poder comprar jugadors i en eixe sentit estan demostrant una vàlua tremenda. Fran Pérez, Diego López, Javi Guerra, Mosquera, Jesús Vázquez… Molts que estan ací i que estan ajudant molt al valencianisme i crec que tenen un recorregut bestial perquè estan demostrant una vàlua enorme malgrat la joventut