Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

David Villa: “No sé si meresc tant d’afecte”

Per Pablo Marquez · 26 Octubre, 2022

El pròxim dissabte es produirà en el València – Barça un homenatge a David Villa per la seua trajectòria en el club de la capital del Túria. Per esta raó, el mític davanter ha entrat en el canal de Twitch del València CF per a parlar d’eixe dia i de l’actualitat del conjunt che.

Estic preparat per al dissabte, perquè tenia moltes ganes i he estat molt de temps esperant per la pandèmia. Però per altra banda no, perquè em posaré molt nerviós. Serà un gran dia, però no se si meresc tant d’afecte. Donar les gràcies al València i al valencianisme i tractar de disfrutar al màxim.

Gattuso

A Gattuso el veig bé. Tenim el record de l’últim partit que no ha sigut bo, però tinc la sensació que la gent està il·lusionada amb Gattuso. Pot donar-nos grans alegries i pense que serà un gran any.

València – Barça

Jo crec que serà un partit molt disputat en el qual pot guanyar qualsevol equip. Mestalla estarà a l’altura i serà molt important i estarà ple.

Gayà

Gayà és un jugador al que tinc molt d’afecte. Tinc moltíssimes ganes de veure’l per moltes coses. Un jugador dels que ja no existeixen. Ho ha demostrat amb la renovació. A més, sempre que li pregunten per mi, només diu paraules bones.