ACTUALITAT  

David Villa es defensa de les acusacions per assetjament

Per Pablo Marquez · 23 Juliol, 2020

L’exdavanter del València, David Villa, ha sigut acusat d’assetjament sexual i les xarxes socials han incendiat contra el futbolista. Villa ha hagut d’emetre un comunicat per a mostrar que les acusacions de les quals ha sigut objecte són falses.

No obstant això, el New York City ha obert una investigació per a conéixer que va passar. Tot va començar quan, una dona que s’identificava en Twitter com Skyler B va publicar alguns tweets on denunciava que David Villa li tocava al treball. L’antiga empleada del New York City va dir que els seus caps li trobaven graciós.

El comunicat de David Villa rebutjava esta actitud i va explicar que: “les acusacions són absolutament falses”. A més, ha afegit que mai havia escoltat estes acusacions fins que van ser publicades a Twitter i que cooperarà amb el New York City, perquè les acusacions també estan dirigides al club.

Al comunicat David Villa ha mostrat el seu total sentiment de rebuig a l’assetjament sexual i el considera una cosa molt seria. A més, avisa que: “l’assetjament és un problema important per a la societat. És molt lamentable per a les persones que han sofrit açò, que altres persones l’utilitzen com excusa per a fer falses acusacions”.

Finalment, el davanter espanyol demana als mitjans de comunicació que respecten la seua presumpció d’innocència, mentrestant el seu equip d’advocats treballen per aclarir les “falses acusacions”.