ACTUALITAT  DECLARACIONS  

David Villa: “Encara queda temps i confie que es puga aconseguir la salvació”

Per Sergio Botella · 20 Abril, 2023

David Villa ha parlat de les opcions del València per a mantindre la categoria, després de la seua presència a Mestalla diumenge passat, en un acte benèfic celebrat en el dia de hui.

L’asturià ha comentat que, malgrat ser una situació molt difícil, creu que encara hi ha temps i es pot aconseguir la salvació. David ha viscut situacions semblants i sap que el que necessita el València és “guanyar partits com siga” i que “si jugues bé i no ganes, no et salves”.

A més, la llegenda valencianista va parlar de l’arbitratge diumenge passat en El post de DAZN. “Jo crec que és penal perquè curta la possibilitat de tindre una ocasió de gol”, va comentar. També, va aclarir que no entén que no s’haja assenyalat aquest penal ja que, Castillejo “tenia el control fet per a crear una jugada de gol”.

Declaracions de David Villa

“És una situació molt complicada. Jo soc una persona que intente sempre ser positiva i crec que encara queda temps i confie que aconseguisquen salvar la categoria”.

“El València el que ha de fer és guanyar partits. Jo he viscut aquesta situació des de dins com a jugador. Quan estàs en aqueixa posició has de guanyar els partits com siga. Al final si jugues bé i no els ganes no et salves”.

Jo crec que és penal, òbviament, bàsicament perquè curta una possibilitat d’ocasió. No és una mà a l’ús que potser el jugador sevillista no vol fer; està tallant la jugada, el control de Castillejo el tenia fet”.