ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

David Villa a Diego López: “Has de seguir lluitant, ara amb el número 7”

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2023

El jugador del València CF Diego López, asturià de naixement, cada vegada és més conegut com a ‘El Guajín’ entre els aficionats valencianistes, els quals el comparen amb l’exdavanter David Villa, un dels millors jugadors que ha passat pel club en les últimes dècades.

Aquesta setmana, David Villa li ha donat una gran sorpresa a Diego López després que el jove davanter de 21 anys haja sigut convocat per la Selecció Espanyola sub21 i haja pogut elegir el prestigiós dorsal ‘7’ que tant ha representat a ‘El Guaje’ durant els seus anys en la selecció absoluta.

És per això que ‘La Roja’ va preparar un emotiu vídeo on Villa animava a ‘El Guajín’ a seguir lluitant pels seus somnis. “Has elegit un número que em du molts bons records i que ens agrada molt als dos. M’alegre molt per tu i et desitge el millor per al futur, no has de frenar-te perquè tens una trajectòria molt bona i has de seguir així. Has de seguir lluitant, ara amb el número 7 en ‘La Roja’”, li deia Villa a Diego López.

El valencianista s’emocionava i afirmava que “David sap que és el meu ídol, m’ha ajudat a créixer i sempre agafaré els seus consells amb molta estima perquè sé que sempre m’ajudaran. Treballaré per a intentar fer tots els gols que ell va fer”. A més, mostrava la seua alegria per haver sigut convocat i declarava que “per sort em comparen amb Villa i no vaig dubtar a agafar el 7. A veure si se m’apega alguna cosa d’ell, sempre m’ha agradat la seua pilleria i que sempre estava on havia d’estar. És el meu referent”.