ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

David Timor: “No he parlat amb Bordalás des que deixa Getafe”

Per Sergio Roig · 12 Agost, 2021

José Bordalás ha tingut clar des del primer moment quines eren les posicions més febles de l’equip i, per tant, que calia reforçar. En les primeres rodes de premsa que va oferir va dir que l’ideal seria un home per cada posició del camp per tal d’apuntalar d’una millor forma l’equip.

David Timor, un dels primers noms

David Timor va ser un dels primers noms que van sonar en els mitjans de comunicació. La bona relació que té amb el tècnic alacantí i la seua proximitat amb la ciutat de València van fer saltar les alarmes en els primers dies de Bordalás al càrrec de l’equip.

En la vesprada de dijous, el jugador de Carcaixent ha parlat per a la COPE. El jugador del Getafe ha valorat la seua pretemporada com a bona, en la qual ha anotat 3 gols i els tres han sigut de falta.

També ha fet referència amb algunes de les seues declaracions al conjunt de Mestalla. “Bordalás esprem als seus jugadors i trau el millor d’ells” ha afirmat el valencià, i és que, l’alacantí és un entrenador que posa als seus jugadors sempre al límit. S’ha mostrat una mica sorprés amb la situació actual del mercat blanc-i-negre veient que només ha arribat el paraguaià Alderete, quan Bordalás ha demanat a més jugadors.

No obstant això, ha revelat que el futbolista mai va estar prop de fitxar pel conjunt de Mestalla: “No hem parlat des que abandonà el Getafe”. A més, ha afirmat que en cap moment li va dir que se n’anara amb ell a València.

Mercat obert

El València tindrà via verda per a poder acudir al mercat després d’haver-se confirmat l’acord entre el fons d’inversió, LaLiga i els clubs. Resten 19 dies per al tancament i Bordalás necessita reforços imminents de cara a la segona jornada de lliga perquè per a demà ja no arriben.

Les necessitats bàsiques a cobrir per Bordalás són les de Marcos André i la d’un mig centre que encara està per veure quin és. Diferents noms han sonat durant el període de mercat per al València com els de Arambarri, Mascarell, Lerma, Gudelj… Veurem quin és el jugador triat per a José Bordalás.