ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

David Otorbi renova amb el València fins al 2026

Per Joan Marc García · 20 Octubre, 2023

El prometedor jugador de l’Acadèmia i el club ja han signat la renovació del contracte de l’extrem fins a l’any 2026. Una ampliació que lligarà el jugador a quina ha sigut la seua casa per dues temporades més.

El jugador naixcut el 2007 ha format part del club durant els darrers cinc anys i és una de les perles de Paterna. Ara mateix el futbolista de 16 anys és una de les peces més importants del Juvenil A, i s’espera que puga debutar amb el Mestalla aquesta mateixa temporada.

A Sentiment VCF, Otorbi va expressar els seus sentiments després de renovar amb el València: “Estic molt feliç d’estar ací perquè és una oportunitat molt gran i el València m’ho ha donat tot“. A més, el futbolista també ha assegurat que està convençut que arribarà l’oportunitat amb primer equip “tard o prompte”.

El talent del jove jugador es manifesta no només en la més que notable força física que posseeix, sinó també en la versatilitat al llarg de les temporades. Quan va començar la seva carrera, Otorbi ocupava el rol de migcampista. No obstant això, actualment, ho veiem exercint-se en la posició d’extrem, on ha rendit a un grandíssim nivell, que li ha portat a ser internacional amb Espanya sub 15 i sub 16.