ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

David Otorbi, l’última joia “made in Paterna”

Per Joan Marc García · 04 Gener, 2024

El prometedor jugador de l’Acadèmia va entrar en la convocatòria de Rubén Baraja per al partit front el Vila-Real el passat dimarts a Mestalla, un fet que va sorprendre a molts valencianistes en veure la seua edat: 16 anys.

Otorbi és un extrem que sol jugar a la dreta, amb moltíssimes habilitats ofensives. Va ser descobert per l’Acadèmia del València amb tan sols 12 anys, per al infantil de primer any, procedent de l’Atlético Cabanyal CF.

El talent del jove jugador es manifesta no només en la més que notable força física que posseeix, sinó també en la versatilitat al llarg de les temporades. Quan va començar la seva carrera, Otorbi ocupava el rol de migcampista. No obstant això, actualment, ho veiem exercint-se en la posició d’extrem, on ha rendit a un grandíssim nivell, que li ha portat a ser internacional amb Espanya sub 15 i sub 16.

Amb el seus 180 cm, el futbolista d’origen nigerià destaca per la seua velocitat, potència i explosivitat. A més, el jove futbolista té una grandíssima capacitat de superar rivals a través del regat.

A més, el prometedor jugador de l’Acadèmia i el club ja van signar una renovació del contracte de fins a l’any 2026. Una ampliació que va lligar el jugador a quina ha sigut la seua casa per dues temporades més.

El rècord que pot batre David Otorbi

Ara, tot apunta que el futbolista naixcut en el 2007 està a prop de debutar amb el primer equip a les ordres de Rubén Baraja, sense anar més lluny, Otorbi podria tindre els seusprimers minuts aquest pròxim diumenge a Cartagena, en el partit de Copa del Rei.

Si tinguera minuts, Otorbi debutaria als 16 anys i 82 dies, superant així el rècord de precocitat al club de Mestalla en la seu estrena, actualment en mans de Diego Ribera des de 1994, quan va tindre la seua primera oportunitat amb l’equip blanquinegre als 16 anys i 359 dies.