ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

David Albelda: “Igual demà ens tanquen fins al Palau de la Generalitat”

Per Marc Santiago · 24 Maig, 2023

Ahir el Comité de Competició va publicar les resolucions sobre el cas dels insults racistes a Vinicius Jr, on va condemnar a tot l’estadi de Mestalla per racisme a l’assegurar que van cridar “Mono,mono” al jugador brasiler mentre abandonava el terreny de joc al ser expulsat. David Albelda, llegenda del valencianisme i actual col·laborador del programa El Partidazo de COPE, va mostrar el seu cabreig i descontent per aquesta resolució:

El Comité de Competició menteix en la resolució. Un Comité ha de ser molt més seriós i no tragar-se els vídeos falsos que a més han estat identificats. És increïble les seues mentides

A més, el de Pobla llarga va esclatar a Twitter, on res més conéixer la resolució va publicar un tweet amb to irònic que deia:

“Sempre hi ha una primera vegada per a canviar les normes del joc. Igual demà ens tanquen fins al Palau de la Generalitat”

El valencianisme està molt enfadat amb aquesta resolució, ja que perjudica la imatge de tot el club i de la seua afició. Considera que és injusta la persecució que se li està fent al València i els favoritismes que està demostrant tindre el Reial Madrid per part de la Federació Espanyola de Futbol.