ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

David Albelda explica el motiu pel qual no va eixir en el vídeo de renovació de Gayà

Per Pablo Marquez · 26 Octubre, 2022

La setmana passada el València va fer oficial la renovació de José Luís Gayà. Com es tracta d’un jugador que va camí de ser una llegenda del club, el València volia fer una renovació a l’altura. Per esta raó, el club va anunciar la renovació del capità en un vídeo amb jugadors històrics que han vestit la camiseta del club che. Per això, en este vídeo van eixir grans capitans del València com Claramunt, Ricardo Arias i Fernando Gómez. No obstnat això, quan es va publicar el vídeo, molts aficionats trobaven a faltar a un jugador en particular: David Albelda.

Albelda va ser el capità durant l’època més gloriosa del València i era molt significatiu per al valencianisme veure com era Albelda qui li ficava el braçalet a José Gayà. El València va telefonar a Albelda per a participar en el video. No obstant això, per motius de treball. L’etern capità no va poder assistir. Després de molta polèmica, Albelda ha epxlicat les raons per les quals no ha acudit amb els companys de Deportes COPE València.

Les explicacions d’Albelda

No m’agrada estar ací alimentant estupideses. Vull viure tranquil i ser feliç a la meua manera. Jo a Gayà li tinc una estima enorme i compartim fins a representants. A mi se’m convida i jo tinc unes obligacions de treball que m’és impossible acudir.

Se m’envia un missatge de Layhoon i també de Javi Ribes. I jo perquè m’estic tirant setmanes de 4 dies i altres de dos a Barcelona. I em coincidia. El València – Barcelona per exemple no podré estar perquè em tocarà estar treballant i això Layhoon ho entenia perfectament.

Hi ha una agenda de treball que, quan no me la puc llevar de damunt, no me la puc llevar. Estic treballant per a la Lliga pels partits de Movistar i si no puc, la qual cosa no faré és immolar-me.